Bellisima ringe med diamanter

Bellisima ringen i 14 kt hvidguld er midlertidigt udsolgt.

 

Vores smukke Bellisima solitaire ringe er ankommet i butikken og her på webshoppen. Vi har lavet et helt særligt tilbud til jer, og i kan købe Bellisima ringen til en utrolig god pris. Vælg frit mellem 14 karat rødguld eller hvidguld.

Ringens design er også kendt blandt mange som en “prinsessering”. I ringen sidder en meget smuk diamant med et brillantslib. Diamanten er 0,10 ct. Wesselton SI3. Ringen har 4 fatninger, som fastholder diamanten og i fatningen er der udskåret et hjerte, som giver en utrolig romantisk og feminin detalje.

Ringen er en perfekt forlovelsesring, men designet er også så tidsløst og elegant, at du kan købe ringen som gave til en man holder af eller måske som selvforkælelse?

Tag et kig på ringene og vælg den størrelse, du ønsker. Vi kan altid vejlede dig i butikken, hvis du har brug for at få målt din størrelse, og du kan altid få lov til at prøve ringen på fingeren i butikken.

Vi har ringene hjemme i flere størrelser. Hvis du ikke kan finde ringen i din størrelse, eller den størrelse din kære bruger, så kontakt os endelig – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Køber du ringen her på webshoppen, pakker den op, og ser at størrelsen ikke er helt rigtig, så læg hurtigt ringen tilbage i æsken, så den ikke får små ridser. Så kan du nemlig besøge os i butikken og frit få ombyttet ringen til den rigtige størrelse – fordi du ikke har gået med den og brugt den, så den stadig er i ny stand.

Undgå så vidt muligt at bruge smykket både i vand og til sport og andre aktive aktiviteter, da fugt og sved kan slide hårdt på metallet og gøre stenen snavset. Du risikerer også at støde ringen under sport, vilde aktiviteter eller havearbejde, og i værste fald kan diamanten blive knust.

Det er altid en god idé at rense ringen engang imellem. Du kan benytte både pudseklud eller smykkerens. Du kan både købe guldrens, sølvrens og pudseklude her på webshoppen og i butikken. For at rense ringen i smykkerens, dyp ringen i guldrens med en pincet, lille tang eller ved hjælp af den medfølgende holder i 2 minutter. Brug gerne en aflagt tandbørste eller neglebørste til forsigtigt at rense fatningerne og rundt om diamanten. Skyl ringen godt under vandhanen og tør efter med et viskestykke. Husk at viskestykket kun bør bruges til tørring af smykker med smykkerens, eller bør smides til vask umiddelbart efter brug. Efter tørring kan ringen efterpudses med en pudseklud.

Du kan sagtens bruge smykkerensen til dine andre guldsmykker også. Når du renser smykker med sølv- eller guldrens bør du stå i nærheden af et åbent vindue eller et andet sted med mulighed for udluftning.

Bemærk dog at perler og opakke sten IKKE må dyppes i guldrens.

Guldrens

kr. 100,00

Varenummer: Guldrens

Guldrens til rensning af guldsmykker. Dyb smykket i guldrensen med en pincet, lille tang eller ved hjælp af den medfølgende holder i 2 minutter. Brug gerne en aflagt tandbørste eller neglebørste til forsigtigt at rense mellem sten. Skyl smykket godt under vandhanen og tør efter med et viskestykke. Husk at viskestykket kun bør bruges til tørring af smykker med smykkerens, eller bør smides til vask umiddelbart efter brug. Efter tørring kan smykket efterpudses med en pudseklud.

Når du renser smykker med sølv eller guldrens bør du stå i nærheden af et åbent vindue eller et andet sted med mulighed for udluftning.

Bemærk at perler og opakke sten IKKE må dyppes i guldrens!

Pudseklud til guld- og sølvsmykker

kr. 100,00

Varenummer: Pudseklud

Pudseklud til guld- og sølvsmykker. Glid smykket godt i pudsekluden og gnub på de beskidte områder. Du vil se resultat umiddelbart efter brug af pudsekluden.

Bemærk at perler og opakke smykker kræver en anden form for pudseklud og rens. 

Sølvrens

kr. 100,00

Varenummer: Sølvrens

Sølvrens til rensning af sølvsmykker og sølvbelagte smykker. Dyb smykket i sølvrensen med en pincet, lille tang eller ved hjælp af den medfølgende holder i 5-10 sekunder. Skyl smykket godt under vandhanen og tør efter med et viskestykke. Husk at viskestykket kun bør bruges til tørring af smykker med smykkerens, eller bør smides til vask umiddelbart efter brug. Du kan med fordel efterpudse smykket med en pudseklud.

Når du renser smykker med sølv eller guldrens bør du stå i nærheden af et åbent vindue eller et andet sted med mulighed for udluftning.

Bemærk at perler og opakke sten IKKE må dyppes i guldrens!