Mercy kollektionen – fantastiske smykker til en skøn pris

Georg Jensens seneste kollektion er endelig ankommet i butikken, og ligger også klar til dig her på webshoppen. Mercy smykkerne er utrolig smukke, og du får et Georg Jensen smykke til en utrolig god pris. 

Mercy smykkernes design består af bløde og sensuelle former, der snor sig elegant og yndefyldt om dine fingre, ører, håndled og hals. Smykkerne er designet af amerikanske Jacqueline Rabun, som også står bag Offspring kollektionen. 

Tankerne bag Mercy kollektionen er, at smykkerne skal fungere som en følelsesmæssig reminder om altid at have øje for andre. Båndet mellem vores nærmeste er stærkt, og nogle gange er de bedste og vigtigste ting i livet, dem vi ikke altid kan se. 

Smykkerne er meget stilrene i designet, og alt efter hvordan du kombinerer dit look, kan smykkerne bruges i alle anledninger. Det er super let at kombinere Mercy smykkernes rene linjer med andre smykker.

Du må ikke gå glip af Mercy smykkerne, og vi vil klart anbefale at du kigger forbi butikken og prøver smykkerne på – du bliver overrasket over, hvor smukke og yndefulde de er “in action”. Ellers lav dig en god kop kaffe eller te og sæt dig godt til rette foran skærmen. 

Herunder har vi præsenteret de første tre smykker – nogle af vores klare favoritter. Du kan se alle smykkerne ved at søge på Mercy lige her.

Mercy øreringe
Mercy halskæde
Mercy armring